Ruokailut

Ruokailuvaihtoehtoja

Herkullinen luontoruokailu on KymiSunille kunnia-asia. Niinpä veneretkiimme sisältyy aina joko nuotiokahvit kotileivonnaisen kera tai herkullinen ateria luonnossa tai yhteistyökumppaniemme luona.

Luontoruokailutarjoilu on mahdollista tilata osaksi KymiSunin veneretkiä Kymijoelle, Verlaan ja Repovedelle, sekä KymiSunin Jokituville Kymijoen rantaan.

Iloinen lohi
tilliperunat, hyrskykurkut, punajuuriraaste, karpalomajoneesi, aamutuoreet kiviuunileivät rukiista ja kaurasta, moniviljainen pölkkyleipä, woi, nokkos- tai yrttileivite, kotikalja, makuvesi. Jälkiruuaksi nuotiokahvit ja lumpeenvalkoinen kakku.

Herkkulohinyytit
nuotiolta, aamutuoreet kivuunileivät rukiista ja kaurasta, levitteet, salaatinlehdellä oleva värikäs salaatti, raikas makuvesi. Jälkiruuaksi nuotiokahvit ja kukkakakku.

Lohiperhoset
nuotiolta, keitinperunat, värikäs salaatti, isoäidin kurkkusalaatti, aamutuoreet kiviuunileivät rukiista ja kaurasta, levitteet, kotikalja ja raikas makuvesi. Jälkiruuaksi nuotiokahvit ja lumpeenvalkoinen kakku.

Ruissilakat
kesänvihreä ruohosipuliperunamuussi, aamutuoreet kiviuunileivät rukiista ja kaurasta, woi, yrttileivite, kotikalja ja makuvesi. Jälkiruuaksi nokipannukahvit ja kakkupala tai piiras.

Kulkijan herkkupihvit
keitinperunat tai kesänvihreä pinaattimuussi, aamutuoreet kiviuunileivät rukiista ja kaurasta, woi, yrttileivite, kotikalja ja makuvesi. Jälkiruuaksi nokipannukahvit ja lumpeenvalkoinen kakku.

Karjalainen uunipaisti
kämppäemännän keittokirjan reseptin mukaan, keitinperunat, aamutuoreet kiviuunileivät rukiista ja kaurasta. Jälkiruuaksi nnuotiokahvit ja marjapiiras.

KEITOT

Keisarin keitto – Pula-ajan keittokirjan reseptin mukaan
Juustoinen maukas kasviskeitto
Samettinen kasvissosekeitto

Kaikkiin keittoihin kuuluu aamutuoreet kiviuunileivät rukiista ja kaurasta, levitteet, kotikalja, makuvesi ja jälkiruokana nuotiokahvit ja lumpeenvalkoinen kakku tai marjapiiras.

lohiperhoset

Lohiperhoset nuotiotulen loimussa ottamassa väriä pintaan ja kypsymässä.

 lummekakku

 Lumpeenvalkea kakunpala nokipannukahvin kera kruunaa aterian.

 kattaus2

Ruokailukattaus Repoveden kansallispuiston laavulla.