Kokoukset ja juhlat

Inspiroiva kokous tai ikimuistoinen juhlatilaisuus luonnon helmassa

Luonnossa mieli lepää ja uusia ajatuksia syntyy kuin itsestään.

Kokous tai juhla Jokituvilla

KymiSun tarjoaa erilaisiin kokouksiin ja tapaamisiin käyttöösi alati vaihtuvassa Kymijoen rantamaisemassa kaksi idyllistä Jokitupaa. Pärekattoiset, ekologisesti rakennetut tuvat luovat jo itsessään juhlahetken veden virvoittavassa vaikutuspiirissä ja maalaismaiseman rauhassa.

Yrityksille tuvat ovat oiva paikka päivän aloitukseen tai lopetukseen, uuden ideoimiseen, asiakkaisiin tutustumiseen, TYKY-TYHY-virkistyspäivien pitoon, läksiäisten viettoon, huomionosoituksiin. Raikas aamupiknik tai iltaristeily täydenkuun aikaan jättää varmasti unohtumattoman muiston.

Tuo henkilökuntasi aamupiknikille Kymijoen raikkaaseen tunnelmaan. Pienimuotoinen kokous saa uudenlaista virtaa ympäristöstä, ohi virtaavasta vedestä, luonnon alati muuttuvasta kokoushuoneesta. Matkaa Kouvolan keskustasta on vain kivenheiton verran, 5 minuuttia autolla.

Tule pitämään pienimuotoinen perhejuhla, sukutapaaminen, ystävien kokoontuminen. Kestitse vieraitasi toisenlaiseen hyvänolon tunteeseen - keskellä luonnon maisemaa.

Näihin tapaamisiin ja yhdessäolon hetkiin voidaan yhdistää myös veneretki ja ruokailu. Jokitupien laiturilla teitä odottaa Kymijoki I valmiina veneretkelle kulttuurihistorialliselle Kymijoelle.

Kokoukset ja juhlat on mahdollista pitää myös luonnossa niin Repoveden
kansallispuistossa kuin UNESCOn maailmanperintökohteessa Verlassa.

Tervetuloa viihtymään.